Talare 2021

Almi Företagspartner Kronoberg
Bon-Hee Jones Svensson

Bon-Hee Jones Svensson arbetar som företagsrådgivare hos Almi Företagspartner i Kronoberg AB och som projektledare för hållbarhetserbjudandet ”Framtidsgeneratorn”. Bon-Hee är född i Sydkorea, uppvuxen i förort till Stockholm och Växjöbo sedan 2015. Bon-Hee har drygt 20 års erfarenhet av marknad, kommunikation och e-handel i ett flertal olika branscher.

Gnosjö Automatsvarvning
Linda Fransson

Linda Fransson är vd för familjeföretaget Gnosjö Automatsvarvning AB. Hon fick sina aktier i bolaget redan som 14 åring och har haft flera ledande befattningar innan hon klev på vd-posten 2012. Linda Fransson har en teknologie kandidatexamen, inriktning Maskinteknik, från Tekniska Högskolan vid Jönköping University.

Gimic
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson, testade sina kognitiva kameror genom foton på sina barn och på bra och dåliga äpplen. Han är en allsvensk fotbollsspelare som la skorna på hyllan, hoppade på Chalmers, gick efter sin examen ut i industrin och var en passionerad uppfinnar-Jocke på fritiden. Idag arbetar Marcus systematiskt som innovatör i eget bolag.

Eksar
Pelle Andersson

Pelle Andersson tillbringar 20 år i pappas bilverkstad, 10 år med robotteknik hos ABB, 10 år med digitalisering med hjälp av CAD och PDM och 10 år som vd för robotintegratören RobNor AB. Med den erfarenheten i bagaget har Pelle nu startat ett bolag med fokus på digitalisering och automation – Eksar AB.

RISE Research Institutes of Sweden
Seyed Hosseini

Seyed Hosseini, arbetar som senior teknisk projektledare inom additiv tillverkning på RISE AB och är gästforskare på Chalmers tekniska högskola inom materialvetenskap med fokus på tillverkning och hårdsvarvning. Seyed har en bakgrund från AB SKF, där han jobbade med processutveckling inom hårdsvarvning för att optimera ytorna och dess egenskaper efter hårdsvarvning.